browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

睡不完的觉

Posted by on 2004 年 02 月 23 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

本学期开课第一天,按说应该是一个良好的开始。然而一个令人无奈的事实是,上午的四节课我睡了三节课。
良好的开始?I don’t think so….
操作系统、面向对象——我只是在舒舒服服地做着我的美梦,唯一的一点不足是课桌和座椅并不是为睡觉而专门设计的,所以口水流了一桌面。
如果这能算是养精蓄锐的话——当然我也希望如此——那有多好啊。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)