browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

NBA全明星赛

Posted by on 2004 年 02 月 23 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

可以说每一年的2月份都是我十分盼望的,因为我是个铁杆篮球迷。
然而今年我并不是十分盼望,是因为姚明,以及中国人过了火的期待。
去年这个时候,得知姚入选西部先发阵容,十分高兴,十分骄傲。高兴是为中国人高兴,骄傲也是为中国人骄傲。
然而今年,和去年一样。
姚有着什么样的水平姚自己知道,然而毛爷爷的名言“人多力量大”造成的效果把姚明推上了一个十分尴尬的舞台。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)