browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

保钓

Posted by on 2004 年 03 月 26 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

这些年来,中国民间的反日情绪空前高涨。从我能记起来的“西安事变”,到“买春事件”,还有最近的保钓——当然这是大事,小事更是数不胜数。
然而政府反映低调,不知道是为了争取民心,还是因为“公投”分散了精力。总之,有些该管的事情不能不管。
这一代的国人,反日的情绪达到了中国建国以来的最高。不知道等到这一代人走上了中国政治的领导层之后,日本的命运如何。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)