browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

生命中第二十一个年头

Posted by on 2004 年 04 月 17 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

这一周,将迎来我生命中第二十一个年头。
懵懵地度过了第二十个年头,回望的时候压根回忆不出来自己在这一年里到底得到了什么,失去了什么。
SDK、Kernel Programming、C++、COM、STL……
我似乎从来都没有计划未来的习惯,都是低着头走路。
我那句话说得挺狂的,也挺好的。

——“我不需要真主、佛祖抑或上帝的保佑,你们仨也别惹我。”

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)