browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

又要复习了

Posted by on 2004 年 06 月 04 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

专业英语、编译原理、面向对象程序设计、操作系统、微机原理、计算机网络,这就是我未来这一周乃至两周甚至更长的时间——需要关注的几门课程。
可以说,这一次的难度要小很多,但是我必须有所取舍。
放弃六级,我别无选择。
总是在学期开始的时候发毒誓好好学习,但是总是在学期末的时候哀叹自己的毒誓又没有实现。
见怪不怪的怪圈。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)