browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

湖人悬了

Posted by on 2004 年 06 月 14 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

3:1,终于出现了这个决定性的数字——因为总决赛历史上没有过球队能够在这种情况下翻盘。
即使是像传言中说的那样,湖人真的受了赌球集团的操纵,他们也不可能扳回。
湖人的确悬了。
我们只有静静地目睹(无论乐意与否)一个王朝的衰败和终结,一个乱世的到来——因为我并不认为活塞能够成为一个王朝,它可能连当年的“Detroit Bad Boys”都无法逾越。

说句无关的,今天在网易社区篮球版碰到一个同校的MM,呵呵。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)