browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

中北大学

Posted by on 2004 年 07 月 05 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

千呼万唤始出来,犹抱琵琶半遮面。——终于,我的母校改名了。
理工梦的破灭,换来了一个中北大学。在很多人看来这倒是一个不伦不类的名字,更有甚者会说,这个名字给人的感觉,像个民办一样。其实在这里唯一的文章,就是“中北大学”本身:中北大学->North China University->华北大学,可谓司马昭之心路人皆知也。然而不巧的是,据说ncu.edu.cn已被南昌大学抢注。……
牢骚终究是牢骚,不过在此仍然祝福母校一路走好。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)