browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Scottie Pippen,终老公牛

Posted by on 2004 年 10 月 06 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

终于,这位老将在六座金杯前提出了退役。
公牛的铁三角之一,NBA 历史上技术最为全面的小前锋,最佳防守队员,这一系列的荣誉都无法掩盖这个男人心中的忧伤。
在王朝兴盛之时,他苦于不相称的身价和工资;到了火箭后,又疲于应付队中的不合;加盟波特兰,情况没有任何好转;回归芝加哥,一声叹息,廉颇老矣,尚能饭否?
让我们记住这位伟大的球员——Scottie Pippen。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)