browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

昨天·今天·明天

Posted by on 2004 年 10 月 13 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

“昨天准备一宿,今天来了,明天回去。”——语见小品《昨天·今天·明天》。
今天开了就业指导课,不过我发扬了我的一贯风格,也就是逃课。
现在想来有些沉重——我已经开始面对明天了。
昨天思考明天,今天面对明天,明天永远是明天。这就是我对昨天·今天·明天的理解。
中午的时候母亲打来电话,说毕业以后可以去淮海工学院当老师,思考中。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)