browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

写在北京

Posted by on 2004 年 12 月 21 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

今天上午依照说明,我提前来到了位于北京西二旗站的汇众大厦。
这就是中关村——传说中的中国硅谷?
高楼林立,然而依然给我一种十分空旷、凄凉的感觉。
也许这个地方会成就我的未来?我不清楚,还是走一步算一步为好。
突然间很想念太原,也许正是因为对我来说北京是一个陌生的城市吧。
今天是冬至,如果在太原的话,应该还可以吃到永济饺子,喝到杏花村的酒。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)