browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

即将离京返晋

Posted by on 2004 年 12 月 23 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

在北京的三天之行马上就要结束了,我也将要在今天晚上的时候踏上返晋的列车。
这三天给我的影响着实不小,尤其是长了不少见识。
我更加坚定地认为我会在这里有一个好的未来,唯一的条件是我需要具有晋商的先见之明。
哦对了,咱爷们这几天的口音也有些京腔了。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)