browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

杨翁

Posted by on 2005 年 01 月 24 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

二八佳人七九郎,
萧萧白发配红妆。
终宵几度行云雨,
恰似梨花压海棠。

这是一位网友引的一首诗,用来评价杨翁恋。婚姻固然是两个人的私事,所以这首诗还是不甚合适的。

还有几点事实,在中国最艰难的岁月,杨悄悄地走了。当变得没有什么价值,中国还算稳定的时候,他又悄悄地回来了。回来的第一件事情就是批易;第二件事情就是在杜夫人刚刚过世的时候,就一心想着上帝的最后一个礼物。

RPWT。

如此看来杨翁的事情,只不过是一个导火索罢了。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)