browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

是时候说再见了

Posted by on 2005 年 06 月 25 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

在跳蚤市场摆了一天摊,体力透支。
散伙饭,必然是有人要闹事的。我居然作为心理医生的身份陪N个人聊来聊去。
唱歌把嗓子唱哑了。
该去退饭卡押金了也。
该玩的都玩了,该办的事情也办得差不多了。一种伤感离别的气氛弥散在校园中。
东北妹子说我不应该压抑自己的感情,我也觉得应该是这样——不过我总是要走自己的路的。还是那张懒散的脸。
是时候说再见了。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)