browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

一句话(13)

Posted by on 2011 年 04 月 16 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

我觉得金山的开源计划比 3Q 大战更有意义。当用户隐私成为敏感话题的时候,只有开放源代码才能真正证明自己的清白。周教主虽然将 360 的源代码托管给了中国信息安全测评中心,但事实上这和他又建了一个私有的 SVN 没什么两样。
肯定会有人说是中国信息安全测评中心官方机构,因此是可信的——但是乐清政府也是官方机构,他们说那事儿是交通肇事,你们也信吗?

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)