browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

一句话(19)

Posted by on 2011 年 04 月 16 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

在天朝,影响学术研究发展的有三类人:第一类是决定做不做研究的人,第二类是决定怎样研究的人,第三类是决定研究后的结果是否有效以及需不需要涂抹研究结果的人。遗憾的是,这三类人基本都不是研究人员。

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)