browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

一句话(48)

Posted by on 2014 年 03 月 07 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

《饥饿游戏》三部曲读毕。这是一个架构于 1984 的世界上所发生的大逃杀的故事。这个故事以大逃杀为线,最终颠覆了 1984 的世界,可以说是圆满的结局。

情节紧凑是它的优点,另外激烈的打斗与战争情节使它非常适合影视化;缺点则是整个情节基本没有什么波澜,读起来可以心平气和地一顺到底、无所停留。豆瓣上给的 7+ 完全不冤,甚或还给高了。以上。#

购买链接

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)