browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

一句话(52)

Posted by on 2014 年 04 月 06 日

你可以任意转载本文,但请在转载后的文章中注明作者和原始链接。
媒体约稿请联系 titilima_AT_163.com(把“_AT_”换成“@”)。

《角落里的老人》读毕。在这本书中,案情的展现是以对话转述的形式来完成的,这种完全不分段的文本格式势必会使读者的阅读过程毫无喘息之机,故而可以算作是最大的硬伤。对于案件的诡计来讲,由于这本书相当古典,所以各个诡计并不难破,适合于短时间的消遣。

另,书中的最后一个案子有着一个小小的翻转,算得上是一个小小的惊喜吧。 #

购买链接

订阅本站

没有评论

(Required)
(Required, will not be published)